Vælg en side

Bedre tekster & øget synlighed

 

Hvis der er noget jeg elsker – så er det at få en hjemmeside frem på nettet. Jeg har levet af dette siden 2008 og vil også gerne hjælpe dig med at få din hjemmeside helt til tops.

Jeg tror på, at godt indhold er den bedste vej frem – ingen gider læse en kedelig tekst, og jeg kan få helt ondt i maven over at læse faktuelle fejl eller iøjenfaldende stavefejl. Tekster skal også være autentiske – du må godt vise hvem du er – de hjerteløse robot-agtige tekster og hardcore salgscopy er ude for længst. Internettet er i forvejen fyldt med alt for meget støj, så vi skal sortere lynhurtigt i, hvad vi vil bruge vores tid på. Det er derfor vigtigt, at dit indhold er skarpt og viser hvem du er. 

 

Om mig

Jeg hedder Milla og jeg har haft min egen online virksomhed siden 2008. Jeg er uddannet cand.mag. i engelsk og lingvistik og har videreuddannet mig indenfor webkommunikation.

 Jeg har arbejdet som freelance skribent og oversætter siden 2008. Desuden har jeg drevet netbutik siden 2009, hvor jeg har stået for alt lige fra online markedsføring, SoMe, vareindkøb, import og planlægning, tekstforfatning, samt det daglige regnskab.

Jeg har også lavet ngo arbejde, hvor jeg har stået for kommunikation både i ind- og udland, stået for hjemmeside og lavet indhold til sociale medier. 

På privatfronten er jeg gift og har 3 børn, samt 1 hund, 2 katte og 9 høns. Jeg elsker at rejse, lave mad, male og lave keramik. Vi rejser i autocamper og tager ofte til Grækenland, hvor min mand kommer fra. Jeg tager derfor ofte mit arbejde med på farten – jeg elsker at arbejde i nye omgivelser og får altid masser af inspiration når vi er i bevægelse. 

 

 

Uddannelse & Erfaring

 • Cand. mag. i engelsk og lingvistik
   • Københavns Universitet 2006
 • Webredaktør
   • IBC Kolding 2009
 • Kurser i tekstforfatning, online marketing og affiliatemarketing

Hvad får du hos mig?

 • Hos mig får du kvalitetstekster. Uanset om jeg skal skrive dem fra bunden – omskrive tekster du allerede har skrevet – eller rette noget du har siddet og rodet med på chatgpt

 

 • Du får skarpe oversættelser. Uanset om det er brugsanvisningen til din egen lille opfindelse, eller om det er din seneste roman, så oversætter jeg, så det tilpasses til læseren.

 

 • Du får feedback og bliver researchet. Når vi indgår et samarbejde, så sætter jeg mig ind i, hvem du er og hvad du står for. Vi har ikke brug for mere hurtigt sjusk på nettet – det er der nok af i forvejen.

 

 • Vigtigst af alt; du får mit engagement – jeg bruger tiden hos dig, og på det du gerne vil – det kan også godt være jeg kommer med forslag og gode idéer undervejs.

Eksempler på websites jeg har lavet:

Ydelser
Kontakt
Copyright © 2023 All Rights Reserved.