Vælg en side

Priser

Når du hyrer mig til en opgave, så betaler du kun for det reelle timeforbrug

Priser og praktisk info

Når du hyrer mig, så betaler du kun for de timer jeg rent faktisk arbejder for dig. Jeg afregner pr. 15 min. så hvis jeg arbejder for dig i 1 time og 25 min. så betaler du for 1½ time. På den måde undgår du spildtid og unødvendige udgifter. 

Fordele for dig

  • Du får en ekstern medarbejder uden alt det administrative bøvl der normalt følger med når man har en lønansat
  • Du får en fleksibel medarbejder der kun bruger tid på det du beder om
  • Du får frigivet tid, så du selv slipper for de opgaver du lader mig om. På den måde kan du fokusere på det der er kernen i din forretning. 

Priser:

Min timepris lyder på kr. 525,- pr. time, og det bliver billigere for dig, hvis du køber et klippekort, eller hvis vi laver en fast aftale. 

Oversættelsesopgaver afregnes typisk pr. ord, og her ligger prisen på kr. 0,75 ord.

Alle priser er ex. moms.

 

Praktisk info

Hvorfor skal du vælge mig?

Du skal vælge mig, hvis du har brug for en “ekstern medarbejder” som har stor erfaring, en solid uddannelse og mange år på bagen som selvstændig. Vi tager altid en indledende samtale før vi indgår et samarbejde. På den måde kan vi forventningsafstemme og få detaljerne på plads, og vi kan mærke efter om det føles rigtigt at samarbejde. 

Hvordan foregår et samarbejde?

Hvis du har brug for en virtuel assistent, så kontakter du mig via email, telefon eller som besked på sociale medier. Vi starter med en indledende og afklarende samtale, og sporer os ind på, hvordan jeg kan hjælpe dig. 

Skal vi mødes fysisk?

Som virtuel assistent, så arbejder jeg via computer og internet. Det betyder, at vi normalt ikke mødes. Ved længere samarbejder kan det dog være rart med fysiske arbejdsdage, og så kan vi sagtens arrangere det. Det er noget vi aftaler nærmere indbyrdes. 

Priser

 

Timepris:

kr. 525,- 

Klippekort 10 timer:

kr.4750,-

Klippekort 20 timer:

kr. 8500,-

 

Klippekort

  • forudbetales på en gang
  • udløber ikke
  • giver dig den billigste timepris

Kontakt mig idag for at aftale tid til en afklarende samtale

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.